• een jonge motorcoureur bezig met een wedstrijd
  • Jonge motorcoureur met zijn motor zwevend in de lucht

Wij de risico's, u de verzekering!

Op het eerste oog misschien een vreemde combinatie, op werkdagen er voor zorgen dat onze klanten zo weinig mogelijk risico's lopen die ze zelf niet kunnen of willen dragen, om vervolgens in je vrije tijd door heel Nederland te reizen om deel te nemen aan motorcrosswedstrijden met je (inmiddels) 17 jarige zoon.

Als je het echter goed bekijkt zijn er bij het voeren van een (Assurantie) onderneming en het beoefenen van de motorcross sport behoorlijk wat overeenkomsten. Zowel een ondernemer als een motorcrosser zal over een flinke dosis doorzettingsvermogen moeten beschikken om succesvol te zijn en te blijven. Tevens zal een motorcrosser goed in moeten schatten welke risico's hij kan en wil lopen, want bij het nemen van onverantwoorde risico's liggen blessures altijd op de loer. Ook een assurantieadviseur zal een goede inschatting voor zijn klanten moeten maken welke risico's ze wel of niet kunnen dragen om de kans op een financiële 'blessure' zo klein mogelijk te maken. Daarnaast is team Grispen-Küppers de hele dag bezig met de belangen van onze klanten zo goed mogelijk te behartigen en zo is team Kyro #25 in de vrije tijd bezig om de rijder zo goed mogelijk voorbereid aan de start van de wedstrijden te laten verschijnen.

Nadat Eric Grispen op 20 jarige leeftijd is besmet met het motorcrossvirus heeft hij een dikke 20 jaar later dit virus overgedragen op zijn toen 4 jarig zoontje Kyro. In de jaren die volgden bleek Kyro over een meer dan gemiddeld potentieel te beschikken voor deze sport hetgeen inmiddels ook is bevestigd door het feit dat hij sinds 2 jaar is opgenomen in de nationale motorcross selectie en een topsportstatus heeft van het NOC-NSF. In 2018 neemt hij deel aan 2 van de sterkste motorcrosscompetities in Europa, het Open Nederlandse Kampioenschap 85 cc grote wielen en de zogenoemde Dutch Masters, een serie van 4 wedstrijden waarvan het finale weekend plaatsvindt tijdens het beroemde zwarte cross festival met 150.000 bezoekers. Mocht je het leuk vinden om de verrichtingen van Kyro te volgen, het nieuws, zijn uitslagen en kalender is te vinden op: www.kyrogrispen.nl.

Stel ons gerust uw vraag