Advies zakelijke financiële diensten

  • Advies op maat over uw financiële diensten
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert
Neem contact met ons op

Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen, uw adviseur!

Ondernemen is risico's nemen

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. En die verzekeringen, het is een noodzakelijk kwaad. Die map, soms zelfs een doos, met polissen krijgt weinig aandacht. De verzekeringsadviseur komt misschien nog één keer per jaar langs en neemt de polissen door.

Risico rapport van Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen

Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen heeft door de jaren heen een systeem ontworpen waarbij alle polissen duidelijk met de belangrijkste gegevens kort zijn weergegeven. Per polis wordt jaarlijks een aangepast commentaar geschreven. Aan het eind wordt een 'over all commentaar' gegeven. In dit commentaar wordt aangegeven waar zich eventuele gaten in de dekking bevinden. Samen met de adviseur wordt besproken welke risico’s wel of niet verzekerd worden.

Wilt u eens weten hoe onze rapportage werkt, dan kunnen wij u door middel van ons 'dummy rapport' de rapportage demonstreren.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen ondersteunt u en uw onderneming!

Maak een afspraak

Overzicht zakelijke verzekeringen

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.